/ mei 2019 /

Hallo! Mijn naam is Miriam. Ik ben getrouwd met Erikjan en moeder van Tom (9), Laura (7) en Wouter (5). Voor ons betekent De Wissel heel veel; Voor de kinderen is het ‘hun’ school en ‘de leukste school van de hele wereld’. Toen ik hen in het kader van dit stukje vroeg waarom ze De Wissel dan zo leuk vonden, kwamen ze met mooie antwoorden. Laura noemde haar lieve juf Marleen en alle gezellige dingen die ze met haar klas doet. Tom gaf aan dat hij op school altijd over zijn problemen kan praten en dat hij het daarnaast fijn vindt dat de andere kinderen en juffen ook de Here Jezus kennen. Tenslotte zei Wouter dat hij altijd zo heerlijk buiten speelt en stoeit met zijn vriendjes.
Wij als ouders zien De Wissel als een plek die veel meer betekent dan alleen het behalen van leerdoelen. Zowel het team als veel betrokken ouders zijn erop gericht de kinderen in hun kracht te zetten en te waarderen voor wie ze zijn. Wij ervaren de school als een veilige plaats om te kunnen delen, praten en ontwikkelen. Daarbij vinden wij het fijn dat de kinderen op school in een omgeving zitten waar ze mogen weten dat Jezus van hen houdt. Door gebed, gezang en vertellingen leren zij God kennen en hem aanbidden.
Kortom, De Wissel is voor ons een school waar we graag komen en een plek in ons leven om dankbaar voor te zijn !

/ mei 2019 /

Gezichten op De Wissel – Liza en Rosalinde

Hallo, wij zijn Liza (11) en Rosalinde (12).
We zitten beiden in groep 8 op De Wissel en hebben het heel erg naar ons zin.
Wij vinden De Wissel een goede school omdat, we veel aan de natuur doen.
Wij hebben bijvoorbeeld een groen fort.
Dat is de plek achter onze school waar alleen maar natuur is.
Dit is onze lievelingsplek want je kunt er ontzettend leuk spelen en kletsen.
Ook geven we veel aandacht aan ons geloof.
Zo zingen we elke dag een lied en luisteren we naar een verhaal.
De leerkrachten zijn ontzettend aardig en gezellig.
Wij vinden De Wissel een TOP school! 🙂
Groetjes Liza en Rosalinde

/ april 2019 /

“Samen talenten ontdekken en ontwikkelen, vanuit de liefde en de passie die God ons geeft.”

Mijn naam is Bernice, leerkracht van groep 1 en groep 7. Op De Wissel staat het ontdekken en ontwikkelen van je talenten centraal. Dat is wat ik zelf ook belangrijk en interessant vind, om met de kinderen aan te gaan. Samen de wereld ontdekken en kijken naar wat jij daaraan kan bijdragen.

Onder andere door middel van 4XWijzer probeer ik samen met de kinderen hun talenten te ontdekken, te ontwikkelen en ook in te leren zetten tot zegen van anderen. Want daar waar je talenten en de behoefte van de wereld elkaar kruisen, ligt je roeping!