Bernice Visser

Juf van groep 7 en juf van groep 1/2b. Met veel liefde en enthousiasme zet zij zich in voor deze twee groepen. Het grote verschil tussen beide groepen spreekt haar aan. De onbevangenheid bij de kleuters en de zelfstandigheid en verantwoordelijk bij groep 7 maken het voor haar mooi om het werk te mogen doen. Zij richt zich op samen talenten ontdekken en ontwikkelen, vanuit de liefde en passie die God ons geeft. 

Corien Bogerd

Ze is leerkracht van groep 8. Vrolijk, altijd in voor een grapje en in haar element tijdens de creatieve vakken. Haar missie voor elke dag is dat kinderen met plezier naar school gaan want alleen dan kan je leren. Naast het lesgeven is ze ook onderwijs ICT coördinator. Het onderwijs verrijken door middel van ICT geeft haar energie. 

Sieta Fondse

Ze is juf van groep 0/1/2. Zij geeft met veel liefde en passie les aan deze groep jonge kinderen. Zij geniet ervan hoe open, eerlijk en ongedwongen kleuters kunnen zijn. Zij geeft de kinderen de basis mee die nodig is om ook in de volgende groepen toe te passen. Tegelijk geeft ze ieder kind de ruimte om zijn of haar talenten te ontwikkelen.

Gerda Drost

Dit is juf Gerda. Met veel liefde en plezier geeft zij dit jaar les aan groep 1/2A., de Vissengroep!
Zij vindt het mooi om te zien, dat elk kind uniek is en waardevolle talenten gekregen heeft. Haar passie is dat alle kinderen zichzelf leren kennen, accepteren en ontdekken dat zij geliefd zijn door God. Al zwemmend genieten en ontdekken van Gods creativiteit in Zijn schepping!

Nelleke Hoiting

Dit is Nelleke. Juf van groep 0,1,2.
Zij zet zich met liefde en enthousiasme in voor de kleuters. Samen met de kinderen zorgt zij voor een veilige sfeer in de groep. Zij geeft de kinderen verantwoordelijkheid en de ruimte om te proberen en van ervaringen te leren.

Karolien Rieksen

Dit is juf Karolien. Ze geeft met veel enthousiasme les aan groep 3. Deze juf geniet van verrassende kronkels in het kinderbrein en humor heeft een belangrijke plek in haar klas! Ze vindt het tof om veel verschillen te zien bij kinderen en de kinderen te laten “shinen” waar ze goed in zijn. Tegelijkertijd probeert ze kinderen uit te dagen op de gebieden waar ze dingen kunnen leren. Ieder kind uniek gemaakt door onze Schepper!

Lonneke Douma

Dit is Lonneke. Met enthousiasme, plezier en liefde werkt ze dit jaar met de kleuters. Ze geniet van de onbevangenheid en de energie van jonge kinderen. Ze wil kinderen een veilige omgeving bieden waarin ze voelen dat ze zichzelf mogen zijn, hun talenten mogen ontdekken en waarin ze kunnen leren van en met elkaar. Ook geniet ze ervan om samen met kinderen te zingen en te vertellen over de liefde van God, om hen zo veilig te laten voelen bij Hem.

Marleen Stam

Dit is Marleen. Met compassie en plezier werkt zij dit schooljaar met de kinderen van groep 4. Ze geniet van de ontdekkingsreis met ieder kind om te ontdekken waar de kwaliteiten liggen.
Haar missie is: de kinderen naar elkaar te leren kijken door de bril van Gods liefde en Zijn prachtige wereld te ontdekken om zich er samen over te verwonderen.

Weimpje Kruizinga

Dit is juf Weimpje. Met veel plezier geeft zij les in de middenbouw op deze school met de Bijbel als basis. Voor haar is de Bijbel met de tekst uit ps.36 Bij U Heer is de Levenbron de  belangrijkste basis in het leven. Ze probeert dat door te geven aan de kinderen in haar groepen.
Verder mag ze erg graag creatief bezig zijn met de leerlingen: ‘s morgens pak je een bak klei of een stapel papier en ‘s middags heb je de mooiste creatieve werkstukken!

Annemarie Vennik

Dit is Annemarie, de rekenjuf van onze school. Niets is fijner voor haar dan het geven van een rekenles. Ze geniet ervan als kinderen gaan snappen hoe ze een som moeten uitrekenen. Dit jaar is ze voor het eerst leerkracht van groep 8, en heeft daardoor straks alle groepen door de school heen gehad. Naast de lesgevende taken is Annemarie ook rekencoordinator op onze school. 

Marjolijn van der Tol

Leerkracht groep 6.

Yvonne Kramer

Gymdocent en vaste inval leerkracht.

 Dick Mostert

Dit is Dick, leerkracht van groep 5. Hij vindt het belangrijk dat kinderen leren het ‘zelf te doen’. Nu in de klas en later in ieder zijn of haar eigen leven. In zijn klas staat sfeer en plezier voorop alhoewel hard werken en leren bijna net zo belangrijk zijn! 

Maartje Sikkema

Leerkracht groep 7.

Gea Pijl

Leerkracht groep 6.

Heleen Gorter

Dit is Heleen, leerkracht van groep 3. Heel bewust is ze na 12 jaar als secretaresse gewerkt te hebben, weer teruggekeerd in het basisonderwijs. Waarom? Omdat het werken met kinderen een passie van haar is en ze daar energie uit haalt. Ze geniet van het opbouwen van een band met de kinderen. Belangrijk speerpunt voor haar is dat de sfeer in de klas prettig en veilig is. Verder vindt ze het belangrijk om kinderen te leren kennen en begrijpen, omdat dit enorm helpend kan zijn bij het oplossen van eventuele leerproblemen of gedragsproblemen. Ze gaat dan ook in gesprek met kinderen. Ze is ervan overtuigd dat de lesstof het beste kan landen bij kinderen als de basis goed is!

Elsbeth van Hulst

Dit is Elsbeth. Zij is teamleider op De Wissel en ondersteunt Joke in haar werkzaamheden. Daarnaast valt zij dit jaar in elke groep een aantal dagen in, zodat de leerkracht van de groep tijd heeft voor administratieve taken. Zij kent dus alle kinderen van de school en zet zich met veel liefde en plezier voor hen in.  Kinderen zien groeien in alle facetten van het onderwijs vindt zij het mooiste wat er is!

Jeanette Sonneveld
Saleja Buisman

Dit is juf Saleja, de onderwijs assistent van de Wissel. Zij is door de hele school te vinden om met leerlingen te werken op het flexplein. Daarnaast biedt zij ook helpende handen in de klas. Elk kind is uniek geschapen en leert op de wijze die bij hem past. Zij vindt het een uitdaging om ervoor te zorgen dat de leerling plezier heeft in het leren leren. Ze doet dit werk met veel plezier, ook om de leerkrachten hiermee te ontlasten!

Aletta Roose

Dit is juf Aletta. Zij vindt dat ze het mooiste beroep van de wereld heeft! Ze wil graag dat alle leerlingen op De Wissel groeien en bloeien met hun van God gekregen talenten. Ze begeleidt leerlingen met een ‘arrangement’ (voorheen ‘rugzakje’) zodat ze verder komen. En ze biedt leerlingen die ‘makkelijk’ leren begeleiding en uitdaging op het Flexplein. Als MHB-coördinator is ze ook vraagbaak voor de collega’s. Veel kanten dus aan haar werk!

Joke de Pagter

Dit is Joke. Zij werkt met veel enthousiasme en passie op De Wissel. Samen met een fantastisch team wil zij graag meewerken aan de ontwikkeling van alle leerlingen op school. Zij wil graag Gods liefde handen en voeten geven door te werken vanuit liefde en vertrouwen en hiermee invulling te geven aan de kernwaarden veiligheid, verantwoordelijkheid en plezier voor al deze leerlingen..

Coos Haak – ICT hulp voor leerlingen.