Ons team

Image

Ons team bestaat uit heel veel leuke, gezellige en gepassioneerde mensen. 
Ze stellen zich graag voor!


Aletta Roose
Zij vindt dat ze het mooiste beroep van de wereld heeft! Ze wil graag dat alle leerlingen op De Wissel groeien en bloeien met hun van God gekregen talenten. Ze begeleidt leerlingen met een ‘arrangement’ (voorheen ‘rugzakje’) zodat ze verder komen. En ze biedt leerlingen die ‘makkelijk’ leren begeleiding en uitdaging op het Flexplein. Als MHB-coördinator is ze ook vraagbaak voor de collega’s. Veel kanten dus aan haar werk!


Sieta Fondse
Ze is juf van groep 5. Zij geeft met veel liefde en passie les aan deze groep jonge kinderen. Zij geniet ervan hoe open, eerlijk en ongedwongen kleuters kunnen zijn. Zij geeft de kinderen de basis mee die nodig is om ook in de volgende groepen toe te passen. Tegelijk geeft ze ieder kind de ruimte om zijn of haar talenten te ontwikkelen.


Image
Vrolijk, altijd in voor een grapje en in haar element tijdens de creatieve vakken. Haar missie voor elke dag is dat kinderen met plezier naar school gaan want alleen dan kan je leren. Naast het lesgeven is ze ook onderwijs ICT-coördinator. Het onderwijs verrijken door middel van ICT geeft haar energie.


Nelleke Hoiting
Zij zet zich met liefde en enthousiasme in voor de kleuters. Samen met de kinderen zorgt zij voor een veilige sfeer in de groep. Zij geeft de kinderen verantwoordelijkheid en de ruimte om te proberen en van ervaringen te leren.

Karolien Rieksen
Dit is juf Karolien. Ze geeft met veel enthousiasme les aan groep 6. Deze juf geniet van verrassende kronkels in het kinderbrein en humor heeft een belangrijke plek in haar klas! Ze vindt het tof om veel verschillen te zien bij kinderen en de kinderen te laten “shinen” waar ze goed in zijn. Tegelijkertijd probeert ze kinderen uit te dagen op de gebieden waar ze dingen kunnen leren. Ieder kind uniek gemaakt door onze Schepper!


Image
Zij vindt het mooi om te zien, dat elk kind uniek is en waardevolle talenten gekregen heeft. Haar passie is dat alle kinderen zichzelf leren kennen, accepteren en ontdekken dat zij geliefd zijn door God. Al zwemmend genieten en ontdekken van Gods creativiteit in Zijn schepping!

Image
Met compassie en plezier werkt zij dit schooljaar met de kinderen van groep 4. Ze geniet van de ontdekkingsreis met ieder kind om te ontdekken waar de kwaliteiten liggen.Haar missie is: de kinderen naar elkaar te leren kijken door de bril van Gods liefde en Zijn prachtige wereld te ontdekken om zich er samen over te verwonderen.Image
Dit is Annemarie, de rekenjuf van onze school. Niets is fijner voor haar dan het geven van een rekenles. Ze geniet ervan als kinderen gaan snappen hoe ze een som moeten uitrekenen. Dit jaar is ze voor het eerst leerkracht van groep 8, en heeft daardoor straks alle groepen door de school heen gehad. Naast de lesgevende taken is Annemarie ook rekencoördinator op onze school.


Image
Met veel plezier geeft zij les op deze school met de Bijbel als basis. Voor haar is de Bijbel met de tekst uit ps.36 Bij U Heer is de Levenbron de belangrijkste basis in het leven. Ze probeert dat door te geven aan de kinderen in haar groepen.Verder mag ze erg graag creatief bezig zijn met de leerlingen: ’s morgens pak je een bak klei of een stapel papier en ’s middags heb je de mooiste creatieve werkstukken!


Image
Ze is enthousiast, vrolijk, creatief en houdt wel van een grapje. Dit jaar is zij de juf van groep 3. Ze vindt het belangrijk dat je het goed naar je zin hebt op school. Ze is altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen in het onderwijs. Ze houdt er van om samen met het kind op zoek te gaan naar een manier van leren die past bij het kind en ze zo te zien groeien. Dat maakt dat ze iedere dag met plezier werkt.


Image

Gym is zeg maar echt mijn ding. Balanceren, klimmen, zwaaien, over de kop, springen, hardlopen, mikken, jongleren, doelspelen, tikspelen, stoeispelen en bewegen op muziek, al deze leerlijnen komen elk jaar aan bod.Wat leren kinderen veel in de basisschool tijd, van mat naar mat springen tot tipsalto’s tot samen korfballen. Leren opbouwen, bewegen, samenspelen, plezier maken, van proberen kun je leren, sporten op jouw niveau, vertrouwen, aanmoedigen en respect hebben voor de ander.

Leerling groep 3: “wauw, nu mogen we in de grote gymzaal gymmen.”
Leerling groep 5: “Juf, kijk ik kan al 5 keer scoren in de hoge korf.
Leerling groep 7: “Juf, dit is echt uitdagend!”
Leerling groep 8: “Juf, mag ik nog meer oefenen want ik wil graag bok kunnen springen.”

Iedereen heeft zo zijn talenten, deze heb je van God gekregen en hier mag je heel blij mee zijn.
Zo zijn we samen trots als iemand er weer iets bij geleerd heeft.Dick Mostert
Hij vindt het belangrijk dat kinderen leren het ‘zelf te doen’. Nu in de klas en later in ieder zijn of haar eigen leven. In zijn klas staat sfeer en plezier voorop alhoewel hard werken en leren bijna net zo belangrijk zijn!


Rymke Waleson
Dit is Rymke en zij is dit jaar juf van groep 1/2b. Ze vindt het heerlijk om te zien hoe enthousiast kinderen zijn in het ontdekken van nieuwe dingen. Ze vindt het belangrijk dat de kinderen zichzelf kunnen zijn en dat ze in hun kracht gezet worden. Verder vind ze het mooi om samen met de kinderen op zoek te gaan naar een manier waarin iedereen lekker kan werken.


Cindy Koopman
Cindy is onze administratief medewerker en voert conciërge taken uit. Met veel zorg en toewijding zet zij zich in voor haar werk. Ze pakt naast de administratie veel andere dingen op. Ze vindt het heerlijk om de seinpost netjes vorm te geven, maakt heerlijke lunch voor het team op studiedagen en zorgt ervoor dat alle randzaken in onze school goed geregeld zijn.


Image
Dit is Elsbeth. Zij is teamleider op De Wissel en ondersteunt Joke in haar werkzaamheden. Daarnaast valt zij dit jaar in elke groep een aantal dagen in, zodat de leerkracht van de groep tijd heeft voor administratieve taken. Zij kent dus alle kinderen van de school en zet zich met veel liefde en plezier voor hen in. Kinderen zien groeien in alle facetten van het onderwijs vindt zij het mooiste wat er is!


Jeanette Sonneveld
Intern begeleider van De Wissel. Spin in het web binnen de school als het gaat om de zorg voor de leerlingen. Het is haar taak collega’s te begeleiden en te coachen bij het uitvoeren van passend onderwijs aan de leerlingen als groep en individueel. Ze doet hiervoor observaties in de klas en voert regelmatig gesprekken met leerkrachten, ouders en externe hulpverlenende instanties. Samen zoeken naar wat het kind verder helpt te groeien in zijn/haar ontwikkeling. Ze doet dit werk met liefde en vanuit een luisterende houding naar collega, ouder en kind.


Image
Dit is juf Saleja, de leerkrachtondersteuner van De Wissel. Zij is door de hele school te vinden om met leerlingen te werken op het flexplein. Daarnaast biedt zij ook helpende handen in de klas. Elk kind is uniek geschapen en leert op de wijze die bij hem past. Zij vindt het een uitdaging om ervoor te zorgen dat de leerling plezier heeft in het leren leren. Ze doet dit werk met veel plezier, ook om de leerkrachten hiermee te ontlasten!


Joke de Pagter
Zij werkt met veel enthousiasme en passie op De Wissel. Samen met een fantastisch team wil zij graag meewerken aan de ontwikkeling van alle leerlingen op school. Zij wil Gods liefde handen en voeten geven door de leerlingen zoveel mogelijk te kunnen bieden wat zij in hun unieke ontwikkeling nodig hebben.


Bernice den Hertog
Met veel liefde en enthousiasme zet zij zich in voor haar groep. De zelfstandigheid en verantwoordelijk bij groep 7 maken het voor haar mooi om het mogen doen. Zij richt zich op samen talenten ontdekken en ontwikkelen, vanuit de werk te liefde en passie die God ons geeft.


Kris Vermaas

"Mooi om te zien dat kinderen kunnen groeien in het vertrouwen in zichzelf, daar doe ik het voor".
Dit is Kris, sinds kort meester van groep 6 en wat vindt hij het vak mooi! Kinderen mogen leren vertrouwen op zichzelf, omdat God hen lief heeft. Ieder kind heeft zijn eigen unieke talent, dat ontdekt mag worden en op de school de kans krijgt om te groeien. Het overbrengen van kennis vindt hij heel waardevol - naast zijn meesterschap is hij ook trainer in het bedrijfsleven. "Mijn christelijke achtergrond geeft mij een belangrijke basis van liefde en vertrouwen. Er is een God die naar ons omziet. Er is een verhaal wat groter is dan onszelf.”Marlieke van den Engel Molema

Nieuwsgierig en enthousiast probeert ze elke dag het mooiste uit de kinderen te halen. Op een creatieve manier de lesstof te presenteren maar in haar ogen het belangrijkste, ervoor te zorgen dat iedereen aan het eind van de dag met een lach op zijn gezicht naar huis kan gaan en zich gezien heeft gevoeld. Wat een mooie baan!Maartje Sikkema
Dit is Maartje. Na jaren juf van groep 8 te zijn geweest, is zij nu voor het tweede jaar juf van groep 5. De dynamiek in een groep en hoe die kan veranderen, vindt zij heel interessant. Zij vindt het belangrijk dat de kinderen elkaar goed kennen en leren waarderen. Dat kinderen zich veilig voelen in een groep is een voorwaarde om goed te kunnen leren. Die basis leggen, is dus heel belangrijk!


Lydia Kerpel
Dit is Lydia, ze werkt dit jaar vol enthousiasme in groep 3. Ze geniet van de verschillen bij de kinderen. Elk kind is goed in andere dingen en heeft weer andere behoeften, het is haar kracht om daarop in te spelen. Op die manier hoopt ze de kinderen zoveel mogelijk te leren en te helpen. Alle kinderen willen graag gezien worden en hebben behoefte aan veiligheid, dus daar steekt ze het meeste op in.


Kom eens kennismaken