Welkom op basisschool De Wissel!

Image

Gaat uw kind binnenkort naar de basisschool? Dat is een mooie en spannende periode.

Op De Wissel is ieder kind welkom. Wij geven eigentijds en toekomstgericht onderwijs vanuit een christelijke overtuiging. Respect voor jezelf en anderen vinden wij belangrijk. Net als het hebben van aandacht voor je omgeving. Wij bieden onze leerlingen alle ruimte om te ontdekken wie zij zijn. Ze leren met een open en nieuwsgierige blik te kijken naar de mensen om zich heen. Wij werken dagelijks met elkaar aan een goed en veilig schoolklimaat, waar ieder kind zich welkom voelt en gezien wordt.


Samen zijn we lichtdragers

Leerlingen, leerkrachten en ouders, samen vormen ze basisschool De Wissel en hebben een helder gemeenschappelijk doel: de ontwikkeling van een nieuwe generatie lichtdragers. Lichtdragers? Ja, mensen die in de samenleving van de 21e eeuw hun geloof in God uitstralen op de plek waar zij wonen, werken en leven. Juist de aansluiting van geloofsopvoeding thuis en christelijk basisonderwijs schept een omgeving waarin kinderen kunnen groeien en bloeien.

Oudertevredenheidsonderzoek

Uit het recent gehouden oudertevredenheidsonderzoek (2021) blijkt dat ouders zeer tevreden zijn. Ouders voelen zich thuis (cijfer: 9), waarderen de relatie met de school met een 8,6, de kwaliteit van het onderwijs met een 8,5 en geven welzijn en veiligheid een 8,8. 90% van de ouders beveelt De Wissel aan. Daar zijn wij trots op.Aanmelden 3-jarigen in Utrecht

De aanmelding voor een basisschool in Utrecht verloopt voor kinderen geboren na 1 oktober 2018 op een centrale manier. Lees meer hierover op: naardebasisschool.utrecht.nl.

Zullen we eens kennismaken?

Je zoekt een basisschool voor je kind of een inspirerende werkomgeving om als leerkracht aan de slag te gaan? We nemen graag uitgebreid de tijd voor jou en je kind. Bel Joke of Elsbeth voor een afspraak of antwoord op je vragen (030 271 7436) of stuur een mail naar directie.dewissel@levwn.nl
Kennismaken